Please wait...

Category: Siemens

Siemens PLC S7-1200 S7-1500

Ju do të arrini produktivitetin më të lartë dhe cilësinë e produktit në procesin tuaj të prodhimit duke përdorur SIMATIC S7-1500 me autobusin e saj të shpejtë mbrapa, performancën PROFINET, kohën më të shkurtër të reagimit dhe kohën e përpunimit të komandës deri në 1 ns në CPU. Prandaj ndërfaqja PROFINET…

Read more