Please wait...

Karriera

Automatics-ks
transfer to airport uk

Nëse jeni inxhinier i ri i automatikës, energjitikës industriale apo i apasionuar pas industrisë, jbrides dhe jeni të interesuar të punoni me brendet më të mira globale, dërgoni CV në email adresën apo kontaktoni nr tanë të telefonit:

  049 361 647 https://jbrides.com/j4l

  045 579 988

  info@automatics-ks.com

Dergo CV